укррус

Телефони у Харкові

  • (050) 303-77-90
  • (063) 316-21-25
  • (057) 755-14-05
  • (067) 577-70-14
всі телефони
Йогуртниця Moulinex
Йогуртниця Moulinex
Як це працює?

Доставка: 70 грн

Умови прокату

Ви вносите

авансовий платіж:

300.00 грн

- якщо у нас вперше;

200.00 грн

- якщо користувалися нашими послугами;

Вартість оренди буде утримуватися із суми авансового платежу

За тиждень

120 грн

За 2 тижні:

180 грн

Користуєтесь 1 місяць

240 грн

Користуєтесь більше місяця, за добу

8 грн
  • Коли ви повернете річ - ми повертаємо залишок грошей.
  • Додаткових і прихованих платежів немає.
  • Ми не обговорюємо термін оренди. Ви користуєтеся стільки, скільки вам потрібно
  • Просто і зручно

Йогуртниця Moulinex

Йогуртница Moulinex

  • Потужність 12 Вт
  • 7 баночок для йогурту по 150 г з закручуються кришками
  • Маркер терміну придатності на кришках
  • Механічне управління
  • Автовідключення немає
  • Маркери на кришці йогуртниці - для контролю часу приготування
  • Час приготування - 8:00

Приготування йогурту:

  • незбиране молоко закип'ятити (для приготування йогурту з різними заквасками потрібна різна тривалість кип'ятіння молока від 5 до 25 хвилин)
  • остудити, бажано, під кришкою до температури 37-40 градусів
  • чистою ложкою зібрати пінку з поверхні молока
  • додати закваску, яка містить корисні бактерії (біфідумбактерин сухий, лактобактерин, симбітер ацедофільний, пр.) в молоко
  • розлити суміш по банках і поставити їх в йогуртницю не закриваючи їх кришечками, а йогуртницю закрити кришкою (перед установкою баночок в йогуртницю, її слід попередньо прогріти в плині 10-15 хвилин до досягнення робочої температури 40 градусів)
  • Через 6-10 годин (спостерігати за утворенням згустку в молочній суміші) баночки необхідно витягти з йогуртниці, закрити кришечками, на яких можна встановити дату кінця використання йогурту, і поставити в холодильник мінімум на 1 годину для зупинки росту бактерій в йогурті і подальшого зберігання продукту .

Насолоджуйтесь високоякісним і корисним продуктом власного приготування (ЗАУВАЖТЕ: БЕЗ БАРВНИКІВ, загусники і КОНСЕРВАНТІВ!)

У міру Вашої фантазії можна додавати для поліпшення смакових якостей йогурту те, що саме ВАМ найбільше подобається - джем, шматочки фруктів, а для діток постарше - родзинки, горіхи. Крім йогурту можна приготувати сирок, залишивши молочну суміш на більш тривалий час в йогуртниці. Коли від згустку відокремиться сироватка, Вам залишиться тільки зцідити її.

Йогурт може зберігатися до 10 днів. Корисно і економно: баночка домашнього йогурту на сніданок. Досить 1 л молока і одного натурального йогурту в якості закваски.

Закваски можна придбати в аптеках, на молочних кухнях, або замовити по інтернету, наприклад на Zakvaski.org.ua або Zakvaski.info

Що ще може знадобитися Вашому маляті? Блендер-пароварка для приготування прикорму, стільчик для годування, щоб малюку було зручно їсти все приготовані корисності! А хто добре поїв, зможе тепер погратися розвиваючим столиком!